DEBUTSEJR I LOKALOPGØRET IMOD HELLEBÆK

image SIF spilleren 'Icare Djiki Gnenzeko'
Thomas Fricke Trampedach
22. august 2017 kl. 21:44

For første gang nogensinde spillede klubbens bedste seniorhold i serie 1 – og  vandt!!

Kampen imod Frem Hellebæk var klubbens første turneringskamp med dommer og 2 linjedommere – og man lagde ud med en fortjent sejr på 2-1 mod et rimeligt defensivt orienteret hold fra Hellebæk ..

God start med mål af Dennis Borup på et fladt kontrolleret skud efter små 10 minutter -  til 1-0  - og man havde rimeligt styr på tingene på trods af kampens betydning for begge hold -  mange dårlige beslutninger, nærkampe og mange boldtab.

Hellebæk fik udlignet inden pausen til 1-1 – og stod i perioder meget dybt og ventede på SIF -

Da SIF endelig fik lokket Hellebæk frem – så kom Icare Djiki Gnenzeko imellem og satte den køligt i højre side til slut stillingen 2-1!

3 gule kort til sidst satte Snekkersten under pres – men man fik rettet stormen af – på trods af næsten 7 minutters overtid!