Snekkersten slog topholdet

image
Thomas Fricke Trampedach
22. oktober 2017 kl. 21:54
Snekkersten tog imod rækkens absolutte tophold Helsinge der inden weekendens kamp var ubesejrede. Med sejren tog Snekkersten deres fjerde i streg, og ligner et hold der har fundet formen inden de sidste kampe i år.

Helsinge lignede ikke et hold der var kommet for at spille fodbold, og lå konsekvent med fem mand i den bagerste kæde mens de spillede på omstillinger. Ikke ligefrem det man kunne forvente af rækkens nummer 1.
Snekkersten fik dog derfor også spilovertaget, og var også tæt på at komme foran i det 22. minut da Alexander Svinggaard sparkede bolden på indersiden af stolpen efter bolden var dumpet ned i feltet. Bolden hoppede dog tilbage til målmanden der lå og rodede rundt på jorden, inden nogen for Snekkersten kunne nå at være over den.

Efter 26 minutter bliver Snekkersten reducerede til 10 mand, da Alexander Hansen kommer for sent i en tackling og måtte tage 10 minutter på bænken for det gule kort. Her skulle man forvente at Helsinge ville komme længere frem på banen, men Snekkersten holdt fast i spilovertaget selvom man var en mand i undertal.

Første halvleg var dog chance fattig og holdene måtte gå til pause med 0-0.

Den første scoring til Snekkersten kom efter 55 minutter. En lang aflevering fra Andreas Svinggaard til Enes Ünsün, der med en førstegangsaflevering med hælen ligger den til rette for Mike Lolk, der sikkert sender bolden op i målhjørnet forbi en chanceløs keeper. Helsinge valgte dog selvom at være bagud ikke at gå længere frem på banen.

67 minutter inde i kampen kommer Snekkersten på 2-0. Et hårdt udad skruet hjørnespark havner i hovedet på Ismail Esen, som får placeret bolden med masse af kraft forbi Helsinge målmanden.

Helsinge får dog reduceret i det 78. minut og sætter igen spænding i kampen.
Et frispark langt udefra snyder Snekkestens målmand Emil Lind, som er på vej ud af målet.
Emil Lind når dog tilbage, men parerer bolden direkte ud til en Helsinge mand, der nemt kan sætte bolden i mål.

Endnu mere spændende skulle det blive, da Emil Bruhn modtager et gult kort i det 82. minut, og Snekkersten skal holde føringen med 10 mand resten af kampen.

Helsinge får også muligheden for at udligne da bolden lander i feltet til en fri Helsinge spiller, der dog sparker bolden et godt stykke forbi mål. Snekkersten får dog holdt Helsinge fra målet resten af kampen, og har selv et par muligheder for at lukke kampen, men må nøjes med en fortjent 2-1 sejr.

Næste kamp er på hjemmebane mod B. 1973, Herlev lørdag den 28. oktober kl. 16:00 på Snekkersten Idrætscenter

Snekkersten:  Emil Lind, Emil Bruhn, Dennis Borup, Icare Gnenzeko, Andreas Svinggaard, Ismael Esen,  Enes Ünsün, Mike Lolk , Alexander Hansen, Alexander Svinggard, Hulusi Dolar, Daniel Olsen, Mikkel Horsted og Lawin Nerway