Snekkersten tabte på hjemmebane

image
Thomas Fricke Trampedach
19. september 2017 kl. 23:11
Snekkersten der ikke havde tabt på hjemmebane i over et år led deres første nederlag på egen bane til Ledøje-Smørum som ligesom Snekkersten var oprykkere. Kampen var rykket fra den sædvanlige opvisningbane til kunststofbanen, da vejret havde været hård mod den allerede hårdtprøvede bane.

Snekkersten lagde ud med en del pasningsspil som var langt mere flydende end de forgående kampe på ujævne baner. Dette gav et stort spilovertag til Snekkersten, som fik Ledøje-Smørum du og løbe mange meter.
Dog stik mod spilovertag kom Ledøje-Smørum efter 15 minutter, da der offensiv midtbane spiller afdribler tre spillere på midten med fodsålsfinter, hvorefter at banke den op i hjørnet 5 meter ude fra feltet. En rigtig flot solotur, med et fantastisk spark.
Ledøje-Smørum valgte efter scoringen at gå endnu længere tilbage på banen for at forsvare førringen, hvilket samtdig betød at Snekkerstens spildominans blev endnu større.
Flere gange kom Snekkersten rundt om kanterne med indlæggene fra fløjene og backerne, men desværre ramte ingen af disse en mand i feltet.

Endnu mere opsatte på at forsvare førringen hjem startede Ledøje-Smørum endnu længere tilbage på banen.
Meget af spillet foregik derfor i anden halveg foran udebaneholdets felt, men først i det 70. Minut faldt den første store mulighed til Lawin Nerway der i to omgange måtte se sit skud taget af modstanderens målmand før der blev dømt offside af den meget vinkende linjedommer. I dette sidste 5 minutter satsede Snekkersten alt på deres dødbolde, hvor alle markspillere og målmanden var med i feltet. Tættest på udligningen blev det da Alexander Hansen headede bolden på overlæggeren efter et godt indlæg af Dennis Borup.
Kampen endte derved 1-0 til Ledøje-Smørum.

Næste kamp for Snekkersten er lørdag d. 23/9 kl 13:30 på Udebane mod Ølstykke FC.

Snekkersten: Emil Lind, Emil Bruhn, Dennis Borup, Icare Gnenzeko, Andreas Svinggaard, Ismael Esen, Mikkel Horsted, Alexander Schuldt, Alexander Hansen, Alexander Svinggard, Enes Ünsün, Hulusi Dolar, Mike Lolk og Lawin Nerway