Tre på stribe for Snekkersten

image
Thomas Fricke Trampedach
08. oktober 2017 kl. 20:27
Snekkersten tog deres tredje sejr i træk på udebane mod Avarta, hvor hjemmeholdet blev kørt over med et 8-0 nederlag.

Snekkersten startede kampen med et højt press, der allerede efter 7 minutter skulle føre til en scoring. Lawin Nerway, fik bolden på kanten af feltet i venstre side, hvor han trak ind i banen og scorede for tredje kamp i træk.
Få minutter senere blev det 2-0, da Alexander Svinggaard satte sin direkte modstander og udplacerede målmanden fra kanten af feltet.
3-0 målet blev i det 20. minut sat ind igen af Alexander Svinggard, der var hurtig over en returbold, hvorefter han med en strækt vrist hamrede bolden i kassen.
Herefter var det kun et spørgsmål om hvor stor sejren skulle blive for Snekkersten.

Endnu gang kom Snekkersten igennem Avartas hullede forsvar, hvor højre back Icare Gnenzeko fik bolden i den ene side hvorefter at slå bolden fladt indover. Bolden ramte dog ikke en Snekkersten spiller, men derimod en Avarta forsvarsspiller der satte bolden i eget net. 4-0 var stillingen herefter ved pausen.

Avarta havde dog fået mere mod på efter pausen og pressede for første gang Snekkersten ved at gå helt frem på banen. Avarta fik et par halve chancer, men kom aldrig tættere på en reducering. Derefter stod det Snekkersten på resten af kampen.

Ismail Esen scorede 5-0 målet på en returbold efter et gennemspillet Snekkersten angreb.

6-0 og 7-0 målet var stort set identiske, da Mike Lolk blev spillet dybt og satte bolden sikkert igennem målmandens ben.

Det 8. mål blev også sat ind af Mike Lolk, der derved lavede et vaskeægte hattrick.
3 mål lige efter hinanden i samme Halvleg. Snekkersten kan derved se frem mod næste uge med massere af selvtillid hvor man møder topholdet Helsinge.

Kampen mod Helsinge bliver spillet lørdag den 14. oktober kl. 16:00 på Snekkersten Idrætscenter

Snekkersten:  Emil Lind, Emil Bruhn, Dennis Borup, Icare Gnenzeko, Andreas Svinggaard, Ismael Esen,  Enes Ünsün, Mike Lolk , Alexander Hansen, Alexander Svinggard, Hulusi Dolar, Jannik Billesø, og Lawin Nerway