1235

Månedens profil marts - Morten Grauballe

Månedens profil
15. marts 2013 - 11:35 af: Brian LolkNavn: Morten Grauballe

Alder: 42 år

Adresse: Stolbjergvej 24, 3070 Snekkersten

Civilt Job: Vice President, ansvarlig for Strategi og Forretningsudvikling, i Amerikansk software virksomhed

Familie: Marie-Louise og jeg har to børn. Christoffer på 10 år, som spiller på U11 holdet, og Ulrikke på 7 år, som spiller håndbold i Espergærde.

Nuværende Opgaver i Klubben: Cheftræner for U11 (2002)

Fodbolderfaring: Jeg startede min fodboldkarrriere i Bloustrød IF, da jeg var seks år gammel. Jeg blev relativt hurtigt specialiseret som forsvarsspiller p.g.a min højde og relativ store fysik. Jeg stod også på mål , da jeg var mellem 8-10 år. I 12 års alderen stoppede jeg med at spille fodbold, da håndbolden begyndte at fylde mere og mere.

Begyndte at spille forbold igen, da jeg flyttede til Japan og arbejdede for Ericsson Japan i tre år. Fodbold var en god måde at styrke samarbejdet med mine Japanske kollegaer, og de kendte jo allesammen Laudrup brødrene, så jeg blev hurtigt den store dribble-konge (ihvertfald i deres øjne.)

Jeg forsatte med at spille fodbold med mine kollegaer, da jeg flyttede til London, hvor jeg arbejdede en årrække. Her var der også mulighed for at genoplive min passion for Manchester City, der altid har været mit favorit hold....?Blue Moon, you saw me standing alone....? Det gode ved England er at alle har en mening om fodbold, så det er faktisk det bedste emne til at bryde isen i enhver situation. Det var tiden før Manchester City var kommet til penge, så jeg fik altid et anderkendende klap, at jeg havde holdt med dem så længe. 

Mål og ambitioner med ledergerning: Jeg syntes, det er vigtigt at børn får et positivt forhold til sport og glæden ved fysisk udfoldelse. Fodbold er en fantastisk sport, som knytter folk sammen på tværs af alderstrin, baggrund, og nationalitet. Børn bruger så meget tid i skolen, men i sidste ende bliver de kun dygtige og glade, hvis de kan kombinere deres læring med godt kammeratskab og en sund livsstil.  

Så er jeg selvfølgeligt dybt kompetitive og vil gerne have at mine drenge vinder :-)

Bedste Fodboldoplevelse: Da jeg var på White Hart Lane og så Manchester City med Kevin Keegan som manager slå Tottenham 4-3 i FA cuppen. De var 3-0 bagud ved pausen, og havde en spiller udvist. Mesterskabskampen mod QPR sidste år var naturligvis også stor, men fodbold opleves nu engang bedst live.

Med mine U11 drenge bliver finalestævnet i Humlebæk Cup på søndag en stor oplevelse. Begge hold har klaret sig godt, og vores ene hold skal spille finale mod Helsingør, så vi glæder os til en dejlig dag.

Ros til andre personer i Klubben: Henrik Jensen og Tonny Bormeth har støttet mig meget med at få gang i cheftrænerjobbet.....også en stor tak til forældre for 2002 drengene, som også har støttet mig og hjælper med både til træning og kamp.

Øvrige fritidsinteresser: Jeg har to sorte bælter i Kendo, men det er desværre ikke den store sport i Danmark, så det har jeg ikke dyrket Kendo aktivt siden jeg var 28 år. Tager på ski med familien, løber meget, spiller old boys fodbold, og elsker et godt glas vin i ny og næ.

Jeg har gennemført London Maraton på 3 timer 29 minuter og 15 sekunder. Måske en klub rekord?

Frivillige - Nyheder
SIF - Fodbold søger en "Headhunter".


Frivillige i SIF
Thomas Johansen er ny sportslig leder for børneafdelingen: de 10 - 13 årige fodbolddrenge.
Bestyrelse
Trænere - Drenge
Trænere - Pige


Månedens profil
Månedens profil - Mustapha Saleh


Kontakt os/Klubben