Menu

Snekkersten IF sluttede sæsonen af med en sejr ude mod Frederiksværk som i lighed med Snekkersten er oprykkere.

image
Thomas Fricke Trampedach
09. november 2017 kl. 07:54
Frederiksværk er rækkens absolut bundhold med nul points og derfor var det vigtigt for Snekkersten at have professionel indgangsvinkel til kampen, således at Frederiksværk ikke øjnede en mulighed for at få point.

Muligheden for at Frederiksværk skulle få deres første point var stort set lige med nul, da Snekkersten allerede efter 10 minutter førte med 2 – 0. Målet til 1 – 0 blev scoret af Lawin Nerway efter et fantastisk opspil fra bagkæde, ind igennem midtbanen hvorefter Snekkersten kommer til baglinjen i dere venstre side og indlægget havner på fødderne af Lawin som køligt sender den i målet.

2 – 0 målet blev scoret ved Alexander Svinggaard. Frederiksværk spiller bagspil, Snekkersten står højt med et aggressivt presspil. En tilbagelægning til deres målmand opsnappes af Alexander Svinggaard, som får tacklet bolden fra målmandens fødder for derefter, at trille den stille og roligt indover stregen.

Med 2 mål op efter 10 minutter fik Snekkerstens spillere vist at en fokuseret tilgang giver bonus!

3 – 0 målet var et af sæsonens flotteste mål - og med ”Laudrup” finesse!.  Dennis Borup modtager bolden i banens midte ca. 5 meter fra Frederiksværks felt, Ismail Esen løber dybt samtidig med, at Dennis Borup laver kig væk finten samtidig med at Frederiksværks forsvar som har tager et skridt frem i banen hvorpå at han lobber bolden over forsvaret, Ismail brysttæmmer den, runder målmanden og 3 – 0 til Snekkersten.

Resten af halvlegen forløb på Snekkersten præmisser. Frederiksværk havde et godt skud på mål som fik Emil Lind ud i fuld længde med en ”verdensklasse” redning.

2. halvlegen og de sidste 45 minutter blev kørt hjem i 4. gear og der blev scoret 2 yderligere mål.

4 – 0 ved Andreas Svinggaard. Igen et godt opspil fra Snekkersten, hvor man kommer dybt og slår et indlæg som i første omgang bliver reddet, Andreas Svinggaard er dog første mand over riposten og sparker den ind tæt under overlæggeren.

Frederiksværk får i dommerens overtid reduceret på et meget billigt dømt straffespark hvor spilleren lavede svanens død og den valgte dommeren at hoppe på. I første omgang brænder han straffesparket. Dommeren dømmer omspark, og denne gang svigter Frederiksværk spilleren ikke.